Recepten voor elke smaak!

Soufflé met Boursault® en amandelen

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s)
  • 1 eetlepel(s)
  • 5 gram
  • 100 gram
  • 25 centiliter(s)
  • 50 gram
  • 60 gram
  • 4

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Beboter 4 ovenschaaltjes.

Splits de eieren.

Klop de eidooiers op

Snij de Boursault® in stukken

Smelt de boter in een pan, voeg de bloem in één keer toe en blijf stevig roeren.

Neem de pan van het vuur, voeg de melk toe en meng tot je een glad deeg krijgt.

Zet de pan opnieuw op het vuur en laat het deeg dikker worden. Zet het vuur uit en laat het deeg 5 minuten rusten. Meng de eidooiers en de roze peper onder het deeg.

Klop de eiwitten op en voeg, zodra je een stevige massa krijgt, geleidelijk het aardappelzetmeel toe.

Meng de eiwitten met een spatel onder het deeg. Voeg voorzichtig de stukken Boursault® toe.

Verdeel het deeg over de soufflévormen of ovenschaaltjes.

Bestrooi met geschaafde amandelen. Zet 20 minuten in de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *