Des recettes pour tous les goûts

Smeuïge erwtenrisotto met krokante citroenkip en Bressot Kruiden

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer
  1. Bak de kip in ongeveer 30 minuten krokant en goudbruin in de voorverwarmde oven.
  2. Verwarm voor de risotto de olijfolie en roomboter samen in een pan, maar laat niet kleuren.
  3. Voeg de ui toe en laat op een zacht vuurtje fruiten zonder te kleuren.
  4. Voeg de risottorijst toe en laat de rijst even mee fruiten.
  5. Blus af met witte wijn en laat de wijn langzaam verdampen.
  6. Verwarm ondertussen de bouillon in een aparte pan en voeg beetje bij beetje aan de rijst toe.
  7. Laat de rijst zachtjes garen, de rijst mag nog een klein beetje “bite” hebben.
  8. Voeg op het laatst de ontdooide doperwtjes toe en Bressot.
  9. Breng op smaak met het sap van de citroen en met peper en zout.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *