Aperitiefideetjes

Smeltende antipasti met mini Caprice®

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 theelepel
  • 4 eetlepels
  • 1 eetlepel
  • 30 g
  • 250 g
  • 250 g
  • 1
  • 3
  • 4

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Smelt de boter in een steelpan, voeg de champignons toe en stoof ze ongeveer 5 minuten op een hoog vuur: ze moeten hun sap vrijgeven. Voeg de koriander, het citroensap, peper en zout toe en laat nog eens 8 minuten garen. Roer regelmatig om zodat de champignons aan alle kanten kleuren. Zet het vuur uit, voeg de room toe en meng. Laat afkoelen.

Laat de geroosterde gemarineerde aubergines uitlekken. Snij de mini-Caprice® in 4, leg een blaadje basilicum op elk stukje en rol dit dan in een reepje aubergine. Zet de hapjes vast met houten prikkers.

Serveer de in aubergine gewikkelde mini-Caprice® met de romige champignons met koriander en gedroogde tomaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *