Recepten voor elke smaak!

Salade van pompelmoes en garnalen met Saint Albray®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gr
  • 4
  • 200 gr
  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2 eetlepels
  • 1 snufjes

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Halveer de pompelmoezen en haal het vruchtvlees eruit met een eetlepel.

Snij het vruchtvlees in blokjes zonder dit te beschadigen.

Halveer, ontpit en schil de avocado.

Snij het vruchtvlees ervan in plakjes.

Verwijder de voet van de witlofstronken en maak de bladeren los.

Pel de roze garnalen.

Verwijder de korst van de Saint Albray® en snij de kaas in plakjes.

Schil de ananas, snij hem in vier en snij het vruchtvlees in blokjes. (Als het een grote ananas is en geen “victoria”, verwijder dan de harde kern aan elk kwart alvorens het vruchtvlees in stukjes te snijden.)

Meng het sinaasappelsap, de yoghurt, de olijfolie, de komijn en een snuifje peper in een kom.

Vul de halve pompelmoezen met de garnalen, de avocadoplakjes, de witlofbladeren, de ananasblokjes, het vruchtvlees van de pompelmoezen en de plakjes Saint Albray.

Overgiet elke halve pompelmoes met een beetje vinaigrette en serveer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *