Recepten voor elke smaak!

Salade met geroosterde pompoen, studentenhaver en Chaumes®, vinaigrette met ahornsiroop

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g
  • 4
  • 8 eetlepels
  • 0.5 koffielepel
  • 400 g
  • 2 eetlepels
  • 2 eetlepels

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2) Snij de pompoen in blokjes en meng ze goed met de specerijen en 1 eetlepel olie. Leg ze in een enkele laag op de met bakpapier beklede ovenplaat en laat ze 15 à 20 min in de oven roosteren. Ze moeten zacht zijn, maar mogen niet uiteenvallen.
3) Meng intussen de azijn en de ahornsiroop met de garde. Voeg peper, zout en dan 5 eetlepels olie toe. Klop opnieuw.
4) Snij de Chaumes® in kleine blokjes en hak de noten van de studentenhaver grof. Verdeel alles met de veldsla over de borden. Voeg de pompoen toe en overgiet met een beetje vinaigrette.
5) Dien meteen op met de vinaigrette apart erbij. Serveer met knapperig brood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *