Recepten voor elke smaak!

Roomsoep met Boursault® & crumble

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s)
  • 80 gram
  • 50 gram
  • 1 eetlepel(s)
  • 1 eetlepel(s)
  • 25 centiliter(s)
  • 100 gram
  • 600 gram

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Was de aardappelen, borstel ze grondig af en stoom ze dan.

Mix de aardappelen met de bouillon, kruid met peper, voeg de helft van de Boursault toe en zeef de roomsoep zodra de kaas gesmolten is. Houd warm.

Warm de oven voor op thermostaat 5/6.

Meng de gemalen hazelnoten en walnoten met de boter, bloem, suiker, peper en zout tot een zanddeeg. Rol dit deeg uit op een vel bakpapier en bak in de oven tot het deeg goudbruin kleurt.

Verdeel de roomsoep met Boursault® over de kommen en bestrooi met de goudbruine crumble. Versier met kervel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *