Des recettes pour tous les goûts

Romige spinaziesoep met St Môret®, zachtgekookt ei, rode besjes en wasabi

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer

Kook de eieren in gezouten kokend water gedurende 5 tot 6 minuten. Spoel ze onder koud stromend water en pel ze.

Verwijder de steeltjes van de spinazie en spoel de blaadjes. Gaar ze in gezouten kokend water gedurende 3 tot 4 minuten. Giet af (bewaar het kookvocht) en mix goed. Voeg ondertussen wat kookvocht en de wasabi toe tot je een smeuïge  soep bekomt.  Verwarm en roer er de St Môret door.

Serveer warm of koud in diepe borden, leg een zachtgekookt ei in het midden en bestrooi met rode besjes. Rooster het brood, besmeer het met boter en snij het in repen om erbij te serveren. 

Cyril Haberland chef étoilé
 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *