Kaas op de boterham!

ROASTBEEF, AUGURKEN, GENTSE MOSTERD EN PASSENDALE ® OP ZUURDESEMBROOD

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 4 sneden
  • 4 sneden
  • 4 sneden
  • 8
  • 1 eetlepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Recept van Eric Boschman

1) Besmeer het brood met mosterd en beleg het met de sneden roastbeef. Kruid met het Piment d’Espelette en de zwarte peper.
2) Plaats 1 sneetje Passendale Classic<pus>&reg;</sup> op elke snede brood.
3) Snijd de augurken in brunoise (hele kleine stukjes).
4) Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.

Tip: voor de lekkerbekken: smeer het brood eerst in met boter met Guérande-zout. De korst van de Passendale-kaas mag worden opgegeten, hierin zit de meeste smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *