Recepten voor elke smaak!

Risotto met Brie Le Rustique® en erwten

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gr
  • 3 eetlepels
  • 50 cl
  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 100 gr
  • 40 gr
  • 1 L
  • 15 cl
  • 3 eetlepels
  • 1
  • 250 gr
  • 150 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Bak de champignons aan in 10g boter.

Maak de bouillon: breng een liter water aan de kook met een bouillonblokje en laat de erwten dan 5 minuten koken in de bouillon.

Behoud de bouillon.

Hak de ui fijn en stoof hem in een scheutje olijfolie. Voeg de rijst toe en roer 3 minuten om. Voeg de witte wijn toe.

Bevochtig de rijst met een opscheplepel bouillon. Zodra de rijst de bouillon opgeslorpt heeft, doe je dit opnieuw tot de rijst gaar is (30 min)

Voeg tot slot de erwten, de champignons, de resterende boter, de blokjes brie en de fijngehakte peterselie toe. Meng en breng op smaak met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *