Recepten voor elke smaak!

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 100 gr
  • 12 stukjes
  • 40 cl
  • 1
  • 1
  • 2 eetlepels
  • 5 centilitre(s)
  • 1 eetlepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gedurende zo’n 20 minuten, giet af en laat afkoelen.

Voeg de olie, de azijn, het sinaasappelsap, zout, peper, de in blokjes gesneden tomaat en ui en de fijngehakte bieslook toe.

Meng en verdeel over 4 glaasjes.

Rasp de radijsjes en leg ze op de quinoa, samen met een plakje En Cas de Caprice®.

Je kunt de glaasjes vlak voor het opdienen besprenkelen met wat olijfolie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *