Recepten voor elke smaak!

Quinoasalade met Chavroux® en cashewnoten

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 2 eetlepels
  • 80 gramme(s)
  • 1
  • 2
  • 150 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Breng een pot gezouten water aan de kook. Doe er de quinoa in en laat ongeveer 12 minuten sudderen: de quinoazaden moeten hun kiem vrijgegeven hebben en zacht zijn (maar nog stevig als je erin bijt). Giet de quinoa af en spoel onder stromend water.

Snij intussen de tomaten in blokjes. Pel de ui en snij hem in ringetjes. Rooster de cashewnoten 30 seconden op een hoog vuur in een pan zonder vetstof. Rits de blaadjes platte peterselie van hun takje en hak ze fijn. Snij de Tendre Bûche Chavroux® in dunne plakjes.

Doe de uitgelekte quinoa in een kom, voeg de rode uiringetjes toe, de cashewnoten, de tomatenblokjes en de peterselie. Breng op smaak met citroensap, olijfolie, zout en peper. Voeg tot slot de plakjes Chavroux® toe. Bestrooi met een vleugje paprikapoeder.

2 gedachten over “Quinoasalade met Chavroux® en cashewnoten

  1. Het recept met quinoa vermeld als ingrediënt Chavroux pyramide terwijl dit de Buche moet zijn… ☺️☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *