Recepten voor elke smaak!

Quiche niçoise met Chavroux® Bieslook

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 1 rol
  • 150 g
  • 3
  • 60 g
  • 3
  • 3
  • 10 centiliter

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  • Ontpit de tomaten, snij ze in stukjes, bestrooi met zout en laat 30 minuten uitzweten in een vergiet.
  • Verwarm de oven voor op gasstand 6 of -180 °C.
  • Bekleed een grote taartvorm met het kruimeldeeg.
  • Dep de tomaten voorzichtig af met keukenpapier. Doe er de licht verkruimelde tonijn, de fijngehakte lente-uitjes (wit + 2/3 van het groen) en de olijvenringetjes bij. Vermeng en schep op de taartbodem.
  • Roer de Chavroux® onder de eieren en de melk. Giet over de vorige mix en schuif in de oven. Laat 30 min bakken.
  • Dien warm op, met een slaatje, als voor- of hoofdgerecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *