Recepten voor elke smaak!

Pompoenvelouté met Boursault®-schilfers

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 800 gr
  • 50 gr
  • 20 cl
  • 1 snufje
  • 1 snufje

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Schil en ontpit de pompoen en snij het vruchtvlees in blokjes. Smelt de boter in een sauteerpan op een matig vuur, voeg de pompoenblokjes toe en bak die gedurende 3 minuten onder regelmatig roeren.
Blus met 50 cl water, kruid met peper en zout en breng aan de kook. Zet het vuur op de laagste stand, dek af en laat 20 minuten sudderen.
Mix de soep en voeg de room toe. Warm de soep nog eventjes op, zonder te laten koken, en zet het vuur dan uit.
Snij de Boursault in dunne plakjes. Schep de pompoenvelouté in 4 diepe borden, versier met de plakjes Boursault® en dien onmiddellijk op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *