Recepten voor elke smaak!

Pizza met tomaat, rucola en Caprice des Dieux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 1 eenhe(i)d(en)
  • 1 handvol
  • 6 eenhe(i)d(en)
  • 0 eenhe(i)d(en)
  • 1 bol(len)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180-210°C (th. 6/7).

Spoel en droog de rucola, de radijzen en de tomaat.

Snij de tomaat in blokjes en de radijzen in fijne ringetjes.

Gebruik een deegrol om het pizzadeeg uit te rollen tot een rechthoek en snij deze in twee.

Leg de twee deegvierkanten op bakpapier op de ovenplaat. Prik het deeg over de gehele oppervlakte in met een vork. Besmeer met olijfolie, kruid met peper en zout.

Zet 8 à 10 min in de oven.

Doe ondertussen de blokjes tomaat, de blaadjes rucola en de schijfjes radijs in een kom. Bedruip met 1 eetlepel olijfolie, voeg peper, zout en de look toe en meng.

Snij de Caprice des Dieux® in schijfjes van ½ cm dikte. Neem de gebakken pizza’s uit de oven en verdeel er meteen de groentemengeling over. Leg er één of twee schijfjes Caprice des Dieux® op en serveer meteen.

Een gedachte over “Pizza met tomaat, rucola en Caprice des Dieux®

  1. het ziet er lekker uit dus heb ik het geprobeerd en ja hoor het was zeer lekker. Dit maak ik nog eens als ik mijn vrienden uitnodigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *