Recepten voor elke smaak!

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 400 gr
  • 250 gr
  • 100 gr
  • 100 gr
  • 1 eetlepel
  • 1 bosje

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de penne 8 à 10 minuten in gezouten kokend water (tot de pasta al dente is). Giet af en houd warm.

Hak de tomaten en de olijven fijn en verkruimel de tonijn.

Snij de camembert in blokjes.

Meng de olijfolie, de azijn, de tomaten, de olijven en de tonijn onder de warme pasta.

Werk af met de blokjes camembert en het gehakt basilicum.

Wacht eventjes tot de camembertblokjes lichtjes beginnen te smelten voor je de pasta opdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *