Recepten voor elke smaak!

Penne met Saint Agur®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels
  • 10 cl
  • 1 eetlepel
  • 2
  • 4
  • 125 gr
  • 400 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij intussen de tomaten in vier, ontpit ze en snij ze in blokjes.

Pel de sjalotten en hak ze fijn. Doe ze in een steelpannetje, voeg de droge witte wijn toe en kruid met peper. Breng aan de kook en laat 2 minuten sudderen. Voeg de room toe, meng, breng het mengsel opnieuw aan de kook en laat 3 minuten sudderen.

Snij de Saint Agur® in blokjes en voeg die ook toe aan de saus. Zet het vuur onmiddellijk uit. Giet de penne af en doe die in een kom. Overgiet de penne met de saus en voeg de tomatenblokjes toe. Bestrooi voor het opdienen met peterselie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *