Recepten voor tussendoortjes

Pavé® à la Leffe wafeltjes met vijgenchutney

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1.5 dl
  • 100 gr
  • 2
  • 2
  • 1 blaadje
  • 2 eetlepels
  • 1 eetlepel

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1. Smelt 1 eetlepel boter in een pan en bak de fijngesnipperde uein   => uien glazig, kruid met peper en zout, voeg de suiker toe.
2. Laat de suiker smelten en voeg dan de vijgen en het vocht toe, samen met de kruidnagels en laurier.
3. Laat op een zacht vuurtje pruttelen tot het vocht verdwenen is en er zich een gelei gevormd heeft.
4. Leg op het bladerdeegvierkantje een reepje Pavé® à La Leffe kaas en strijk in met de chutney. Draai het op en strijk de rand goed in met losgeklopt eigeel en druk goed aan.
5. Bak in een heet wafelijzer tot ze goudbruin zijn.

Recept van Miriam Depreitere, werkneemster bij de kaasmakerij Passendale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *