Aperitiefideetjes

Pavé® à la Leffe krokante kaashapjes

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g
  • 30 g
  • 2 el
  • 60 g
  • 1
  • 1 el

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Meng het paneermeel met de Italiaanse kruiden en met wat peper en zout goed tot een egaal mengsel in een kommetje.
  2. Klop in een tweede kommetje het ei los met de melk.
  3. Doe de bloem in een derde kommetje.
  4. Rol de blokjes Pavé à la Leffe in de bloem, doop ze daarna onder in het eimengsel en vervolgens in het paneermeel. Druk goed aan.
  5. Herhaal deze stappen nog één keer.
  6. Leg de blokjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en leg voor minimaal 1 uur in de diepvriezer.

Bak je ze in de oven? Verwarm dan de oven voor op 200°C. Bak de kaasblokjes in de oven tot ze goudbruin zijn zo’n 10-15 minuten (afhankelijk van je oven). Draai ze halverwege even om.

Bak je ze liever in de pan? Zet dan een pot met dubbele bodem op het vuur en giet een neutrale olie in de pan (ongeveer 2 cm hoog). Laat even opwarmen en bak de kaashapjes rondom bruin in 3-4 minuten.

Dit gerecht werd gerealiseerd door foodblogger Koker Ellen.

2 gedachten over “Pavé® à la Leffe krokante kaashapjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *