Recepten voor elke smaak!

Pastasalade met basilicum en Fol Épi®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 2 eetlepels
  • 4
  • 1
  • 150 gr
  • 4 sneetjes
  • 250 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de pasta in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet de pasta af en spoel hem onder stromend water.
Snij intussen de paprika en de Bayonneham in reepjes. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Maak schilfers van de Fol Épi® (met een dunschiller).
Meng de pasta, de ham, de paprika, de tomatenblokjes, de basilicumblaadjes en de schilfers Fol Épi® in een grote kom.
Meng de yoghurt en het citroensap in een andere kom, kruid met peper. Overgiet de salade met deze vinaigrette en meng alvorens op te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *