Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Passendale® & Pasen

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Wanneer we aan Pasen denken, flitsen vooral de chocoladen eitjes in onze gedachten voorbij. Pasen is echter voor velen ook het moment om samen te zijn met familie en/of vrienden. Samen met Passendale® bedacht ik een leuke manier om dit moment van samen zijn te vieren. Weliswaar zonder chocolade maar vooral met héél veel lekkere kaas. Lekkere kaas van Passendale® dus, een Belgisch artisanaal product, gemaakt in het gelijknamige Passendale®. Bovendien wordt de kaas niet alleen op traditionele manier geproduceerd in België, de melk is ook afkomstig uit de buurt. Voor Passendale® is het familiemoment, het gezelligheidsaspect van samen eten dan ook belangrijk. Met volgende eenvoudige receptjes tover je bijgevolg in een mum van tijd een lekkere Paas-aperitief op tafel. Zo heb je vooral ook zelf veel tijd om bij je vrienden en/of familie te vertoeven.

Artikel en recepten van blogster Lieslot de Smet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *