Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Kaas en thee: Passendale® Classic met Oolong-thee uit Taiwan

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Passendale® Classic met Oolong-thee uit Taiwan.

Semi-geoxideerde thee uit Taiwan, voor ongeveer 50% geoxideerd. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 95 °C gedurende 5′.

In de mond onthult deze thee een grote zachtheid die geboend hout, honing en kastanje naar boven brengt, eindigend in licht geroosterde toetsen.

Op Passendale® Classic kauwen met een slok Oolong uit Taiwan in de mond creëert toetsen van verse amandel, gedroogde abrikozen en honing. De texturen vermengen zich niet, en de stukken kaas smelten niet onder invloed van de thee. In aanwezigheid van beide producten ontstaat een nieuw register: fris en zacht.

Een slok thee na het doorslikken van Passendale® Classic laat een nieuwe register hangen: fris en zacht.

 

Besluit:

De hele combinatie Passendale Classic – Semi-geoxideerde thee uit Taiwan wordt gekenmerkt door een fris en zacht aromatisch register waarbij de kaas zijn oorspronkelijke textuur behoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *