Kaas op de boterham!

Panini met Passendale®, tomaten en gerookte zalm

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 3 sneden
  • 2
  • 2 grote sneden
  • 2

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  • Snij de stokbroden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).
  • Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale® op (1,5 snede per panini).
  • Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op. Smeer de stokborden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill.
  • Serveer warm.

Tip : Als je een grillpan gebruikt, leg dan een zwaar bord op de panini om ze plat te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *