Aperitiefideetjes

Pancetta krokantje met Chavroux® La Mousse en vijgen

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 12 volle theelepels
  • 12 plakjes
  • 12 kleine blaadjes
  • 2

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Schik de plakjes pancetta in een enkele laag op 2 bakplaten bekleed met bakpapier. Bak de pancetta tot die krokant en lichtjes gekleurd is, gedurende 12 à 15 min.
  3. Laat de pancetta krokantjes uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen gedurende 15 min.
  4. Schik de pancetta krokantjes op een serveerschaal. Lepel op elk krokantje 1 tl Chavroux® La Mousse en een beetje vijgenconfituur naar smaak. Schik hierop 1 rucolablaadje en een plakje vijg. Strooi er tijmblaadjes over en serveer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *