Ontdek de meest uiteenlopende recepten

Ovenschotel met pasta, spinazie, kip en Milkana® Emmental

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 vlootjes
  • 600 g
  • 400 g
  • 250 g
  • 6 el
  • 4
  • 2 el
  • 4
  • 2
  • 4 tl
  • 2 el
  • 2 el
  • 4 el
  • 10 el

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de penne al dente. Snijd de rode peper en lente-uien in fijne stukjes. Versnijd de kip in stukjes.
  3. Giet een scheutje olie in een pan en fruit de lente-ui en rode peper. Pers de knoflook en bak samen 2 minuten aan. Voeg de kip toe en breng op smaak met kipkruiden. Bak in een paar minuten gaar. Voeg de spinazie toe, samen met een vlootje Milkana® Emmental. Kruid met de dille, oregano en peterselie.
  4. Zet het vuur uit eens de saus de gewenste dikte heeft en voeg er de pijnboompitten aan toe.
  5. Meng de pasta door de spinaziesaus. Schep het mengsel in een ovenschaal. Bestrooi met het paneermeel.
  6. Plaats voor 15 minuten in de oven, of tot je een mooie korst hebt. Kies de laatste minuten eventueel voor de grillstand. Serveer warm en werk af met de resterende pijnboompitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *