Recepten voor elke smaak!

Ossenhaas met Saint Agur

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pincée(s)
  • 2 cuillère(s) à soupe
  • 2 cuillère(s) à soupe
  • 2 unité(s)
  • 550 gramme(s)
  • 125 gramme(s)
  • 500 gramme(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210°C (th. 7). Snij de ossenhaas in 8 medaillons en bak die ongeveer 15 minuten in 1/2 eetlepel olijfolie. Draai de medaillons regelmatig om.
Hak intussen de champignons fijn en sauteer ze gedurende 3 minuten in de resterende olijfolie op een hoog vuur. Voeg de gepelde en gehakte look en de bieslook toe. Laat nog 10 minuten bakken.
Doe de gebakken ossenhaas in een ovenschotel en leg op elke medaillon een achtste van de Saint Agur. Kruid lichtjes met peper en zet 2 à 3 minuten in de oven: de Saint Agur moet net beginnen te smelten.
Verdeel de gebakken champignons over de borden en leg op elk bord twee ossenhaasmedaillons met Saint Agur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *