Recepten voor elke smaak!

Opgerolde cake met hazelnootpasta en Carré Frais

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gramme(s)
  • 100 gramme(s)
  • 4 unité(s)
  • 125 gramme(s)
  • 8 gramme(s)
  • 1 cuillère(s) à soupe
  • 1 unité(s)
  • 125 gramme(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210 °C (th. 7).

Splits de eieren. Klop de eierdooiers, de fijne kristalsuiker en de vanillesuiker in een kom op tot een schuimig geheel. Meng er de bloem en de in stukjes gesneden Carré Frais onder. Voeg het bakpoeder toe en meng goed.

Klop de eiwitten tot sneeuw en schep die onder het mengsel.

Spreid het mengsel uit op een bakplaat bedekt met bakpapier en vorm met behulp van een pannenlikker een rechthoek van 1 cm dik. Zet 15 minuten in de oven.

Haal de bakplaat uit de oven. Besmeer de warme cake met hazelnootpasta. Rol de cake voorzichtig op wanneer hij nog warm is (dan is dat makkelijker) door het bakpapier geleidelijk los te maken. Laat afkoelen.

Versier de cake vlak voor het opdienen met poedersuiker en suikerparels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *