Recepten voor elke smaak!

Oosterse brickhapjes met Chavroux®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 eetlepel
  • 1 theelepel
  • 1 theelepel
  • 2 eetlepels
  • 2 eetlepels
  • 2
  • 3
  • 6
  • 1

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de tomaten in 4, ontpit ze en snij ze in blokjes. Rits de munt- en korianderblaadjes van hun takjes en hak ze fijn.

Klop de eieren los in een kom, voeg de Chavroux® toe, dan de kruiden, de tomatenblokjes, de komijn en het paprikapoeder. Kruid met een draai van de pepermolen.

Leg 1 vel brickdeeg op een bord, leg een kwart van de vulling in het midden en vouw het deeg voorzichtig in de vorm van een enveloppe. Draai het brickdeeg om in het bord om de randen goed te sluiten. Maak zo 4 brickhapjes.

Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie in een pan en bak 1 brickhapje 2 minuten aan elke kant, op een matig vuur: het moet mooi opzwellen en goudgeel kleuren.

Bak de andere brickhapjes op dezelfde manier en dien onmiddellijk op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *