Recepten voor elke smaak!

Omelet met champignons, courgettes en Passendale®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 sneden
  • g
  • 2 eetlepels
  • 2 eetlepels

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Snij de sneden Passendale® in 8.
  2. Snij de champignons fijn en snij de halve courgette in kleine blokjes. Bak ze aan in de olie in een braadpan tot ze lichtjes goudbruin kleuren.
  3. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze in de pan en laat ze op middelhoog vuur stollen, afhankelijk van eigen smaak.
  4. Bestrooi met de stukjes Passendale®, neem van het vuur en laat 1 min rusten. Werk af met peterselie en serveer meteen met een slaatje en brood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *