Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Aperitiefmuffins met St Môret Bio

Aperitiefmuffins met St Môret Bio

Deze muffins met gerookt spek, knolselderij en walnoten zullen de show stelen tijdens etentjes! Dit eenvoudige en lekkere muffinrecept komt van The Messy Chef (themessychef.be).

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Recept voor

    8 kleine muffins
  • Vlootje St Môret

    1
  • Eieren

    6
  • Eetlepel gehakte rozemarijn

    0.5
  • Knolselder

    120 g
  • Peper en zout

  • Sneetjes gerookt spek

    3
  • Klontje boter

    1
  • Eetlepels walnoot

    2

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Schil de knolselder. Snijd de knolselder in plakjes en daarna in fijne blokjes.
  3. Snijd het gerookte spek in fijne blokjes en hak de walnoten.
  4. Smelt een klont boter in een kleine pan. Bak het spek samen met de knolselder. Kruid met peper en een klein snufje zout. Voeg de rozemarijn toe en laat op het gemak bakken tot wanneer de knolselder gaar is. Voeg de St Môret Bio toe en laat die nog even meegaren.
  5. Kluts de eieren in een grote kom. Voeg het knolseldermengsel toe samen met de walnoten.
  6. Giet de vulling in de kleine vormpjes en plaats ongeveer een 15 minuten in de oven.”

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une