I Love Cheese

Laatste recept

Gebakken brood met appel-venkeltartaar en Caprice des Dieux kaas

  • 20min
  • Budgetvriendelijk
Ontdekken
Bezig met laden
2 recepten gevonden

Reykjavik rookie met Passendale

Reykjavik rookie met Passendale een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Donker brood (bv roggevolkorenbrood of zuurdesem) 4 dikke sneden
  • Passendale Lightesse kaas 4 sneden
  • Balade smeerboter
  • Komkommer in dunne linten gesneden 1
  • Avocado in partjes gesneden 0.5
  • Grijze garnalen 150 g
  • *Pesto van avocado (blend alle ingrediënten tot een smeuïge pesto):
  • Avocado 0.5
  • Basilicumblaadjes 1 handvol
  • Teentje look 1
  • Zeste en sap 1 citroen
  • Pijnboompitten 100 g
  • Olijfolie 0.5 dl
  • Water 0.5 dl
  • Grof zeezout en peper
1. Smeer een laagje Balade op het brood.
2. Voeg een genereuze laag avocadopesto toe, een sneetje Passendale Lightesse kaas enkele komkommerlinten en een gulle hoeveelheid garnalen en tuinkers. Kruid af met peper & grof zeezout.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Reykjavik rookie met Passendale

10 minuten

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Passendale Lightesse 4 sneetjes
  • Komkommer 2
  • Bosje radijzen 2
  • Pijnboompitten 2 eetlepel
  • Granaatappel 2
  • Olijfolie 2 eetlepel
  • Citroen 2
  • Yoghurt light 2 potje
  • Zout/peper
1. Snij de komkommer in de lengte in dunne plakjes.
2. Spreid de plakjes komkommer uit en leg er de dunne plakjes Passendale Lightesse op, opgerold en in plakjes van 1 cm gesneden.
3. Vermeng de yoghurt, het zout, de peper, het citroensap en de olijfolie in een kom.
4. Bestrijk het brood met de yoghurtmix en beleg met de plakjes komkommer en Passendale Lightesse.
5. Bestrooi met granaatappelpitten en pijnboompitten.
6. Werk af met schijfjes radijs.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt

30 minuten