Bezig met laden
3 recepten gevonden
Bloemkoolgratin met Brie Coeur de Lion
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- bloemkool 1 kg
- Brie Coeur de Lion 150 gr
- muskaatnoot 1 snufje
- boter 50 gr
- bloem 30 gr
- melk 20 cl
- verse room 20 cl
- zout 2 snufjes
- peper 2 snufjes
2. Maak de bechamelsaus, smelt de boter en voeg de bloem toe onder voortdurend roeren. Voeg de koude melk en de room toe en blijf roeren. Roer tot het mengsel begint in te dikken. Kruid met peper, zout en een snuifje muskaatnoot.
3. Snij de Brie Cœur de Lion in blokjes en voeg de helft ervan bij de bechamelsaus.
4. Schep de bloemkoolroosjes in een ovenschaal, voeg de bechamelsaus en de rest van de Brie Coeur de Lion toe, alsook een tweede snuifje muskaatnoot.
5. Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180-210°C (th. 6-7). Dien heel warm op!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Bloemkoolgratin met Brie Coeur de Lion
30 minutenTaartje met Brie Coeur de Lion, bosbessen en rozemarijn
Charlin een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten- balsamicoazijn 1 eetlepel
- rozemarijn 1
- bosbessen 2 eetlepel
- honing 1 eetlepel
- kaneel 1 snufje
- muskaatnoot 1 snufje
- boter 30 gr
- rode ui 1
- bladerdeeg 1
- Brie Coeur De Lion 200 gr
Taartje met Brie Coeur de Lion, bosbessen en rozemarijn
30 minutenGroene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- gepureerde bonen 180 g
- bloemkool puree 180 gr
- aardappelpuree 180 gr
- brie Coeur de Lion® 200 gr
- noten 8 kernels
- Geschaafde amandelen 40 gr
- peterselie 4 takjes
- peper