Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Zandkoekje met Passendale Caractère voor het aperitief

Zandkoekje met Passendale Caractère voor het aperitief

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • Boter

    320 g
  • Gemalen amandelen

    100 g
  • Suiker

    40 g
  • Zout

    12 g
  • Bloem

    380 g
  • Passendale® Caractère in blok

    300 g
  • Voor de vulling:

  • Plattekaas (natuur)

    200 g
  • Olijfolie

    4 eetlepels
  • Salie

    2 bosjes

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Maak de boter zacht.
  3. Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en mix goed.
  4. Rol het deeg tot een worstje en snij dat in plakjes van 1 cm dik.
  5. Bak ongeveer 7 min in de oven en laat afkoelen op een rooster.
  6. Vul met behulp van een spuitzak met de verse kaas, die je vermengde met olijfolie en fijngehakte salie.

Dit recept is een creatie van sterrenchef ​David Martin.

A la une