Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Yakitori van rundsvlees met Passendale

Yakitori van rundsvlees met Passendale

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Passendale® Classic

    250 g
  • carpaccio van rundvlees

    8 sneetjes
  • sojasaus

    4 eetlepels
  • vloeibare honing

    2 eetlepels
  • limoensap

    1 eetlepel
  • arachideolie

    1 eetlepel
  • geroosterde sesamzaadjes (facultatief)

    2 eetlepels

Voorbereiding

Verwijder de korst van de Passendale en snij 8 rechthoeken uit de kaas. Rijg ze op brochettestokjes. Wikkel ze in de sneetjes carpaccio.

Meng in een schaal de honing met het limoensap en de sojasaus. Leg er de yakitori in en wentel ze goed in de marinade. Dek af en zet ze minstens 30 minuten in de koelkast. Draai ze af en toe om.

Verwarm de arachideolie in een grote braadpan op hoog vuur. Leg er de yakitori in en laat ze kort aan alle kanten bakken.
Serveer meteen als aperitiefhapje of voorgerecht.

Bestrooi eventueel met geroosterde sesamzaadjes.

A la une