Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • camembert Coeur de Lion®

    1
  • pikante chorizo

    40 gr
  • fijngehakte bladpeterselie

    2 eetlepels

Voorbereiding

1) Leg een vierkant stuk bakpapier op een vierkant stuk dik aluminiumfolie. Haal de coulommiers uit het papier van de verpakking en leg ‘m in het midden van het bakpapier. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Leg de in kleine blokjes gesneden chorizo en de peterselie in het kuiltje en leg er de korst terug op. Pak het geheel goed in.
2) Leg de papillot tussen de kolen op het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 min baktijd zodat de coulommiers gesmolten is.
3) Lekker met stukjes brood om in de warme kaas te dompelen..

Tip  : Je kan de coulommiers ook bakken in een voorverwarmde oven van 180°C (th. 6).

A la une