I Love Cheese

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie Ingrediënten
  • pikante chorizo 40 gr
  • fijngehakte bladpeterselie 2 eetlepels
  • camembert Coeur de Lion 1
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Warme camembert Coeur de Lion met chorizo en bladpeterselie

1) Leg een vierkant stuk bakpapier op een vierkant stuk dik aluminiumfolie. Haal de coulommiers uit het papier van de verpakking en leg ‘m in het midden van het bakpapier. Snij een hoedje uit de bovenkant van de kaas, maar laat een rand van 1 cm zitten. Leg de in kleine blokjes gesneden chorizo en de peterselie in het kuiltje en leg er de korst terug op. Pak het geheel goed in.
2) Leg de papillot tussen de kolen op het einde van de barbecuemaaltijd. Reken 15 min baktijd zodat de coulommiers gesmolten is.
3) Lekker met stukjes brood om in de warme kaas te dompelen..

Tip  : Je kan de coulommiers ook bakken in een voorverwarmde oven van 180°C (th. 6).