I Love Cheese

Vlinders met Chavroux

Vlinders met Chavroux

Vlinders met Chavroux een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Chavroux Natuur 2 potjes
  • Passendale in block 60 gram
  • Brood 4 grote tr
  • Hamblokjes 100 gram
  • Eieren 3
  • Eetlepels gehakte peterselie 2
  • Kerstomaten 4
  • Worteltjes 4
  • Plakjes komkommers en radijzen 8
  • Bieslook 4 stengels
  • Klontje boter 1
  • Peper
1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2. Gril het brood goudbruin in de broodrooster. Rasp de Passendale met de grove kant van de rasp.
3. Meng de eieren en de Chavroux, doe er de geraspte Passendale bij, de ham en de gehakte peterselie. Kruid een beetje met peper, maar niet met zout.
4. Strijk de randen van 4 taartvormpjes lichtjes in met boter. Snij de geroosterde boterhammen op maat van de taartvormpjes (10 cm) en leg ze op de bodem. Verdeel er de kaasbereiding over. Laat in 20 min goudbruin bakken in de oven.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Vlinders met Chavroux

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Gril het brood goudbruin in de broodrooster. Rasp de Passendale met de grove kant van de rasp.
  3. Meng de eieren en de Chavroux, doe er de geraspte Passendale bij, de ham en de gehakte peterselie. Kruid een beetje met peper, maar niet met zout.
  4. Strijk de randen van 4 taartvormpjes lichtjes in met boter. Snij de geroosterde boterhammen op maat van de taartvormpjes (10 cm) en leg ze op de bodem. Verdeel er de kaasbereiding over. Laat in 20 min goudbruin bakken in de oven.