Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Vlinders met Chavroux®

Vlinders met Chavroux®

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Chavroux

    2 potjes
  • Passendale in block

    60 gram
  • Brood

    4 grote tr
  • Hamblokjes

    100 gram
  • Eieren

    3
  • Eetlepels gehakte peterselie

    2
  • Kerstomaten

    4
  • Worteltjes

    4
  • Plakjes komkommers en radijzen

    8
  • Bieslook

    4 stengels
  • Klontje boter

    1
  • Peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Gril het brood goudbruin in de broodrooster. Rasp de Passendale® met de grove kant van de rasp.
  3. Meng de eieren en de Chavroux®, doe er de geraspte Passendale® bij, de ham en de gehakte peterselie. Kruid een beetje met peper, maar niet met zout.
  4. Strijk de randen van 4 taartvormpjes lichtjes in met boter. Snij de geroosterde boterhammen op maat van de taartvormpjes (10 cm) en leg ze op de bodem. Verdeel er de kaasbereiding over. Laat in 20 min goudbruin bakken in de oven.

A la une