I Love Cheese

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Sneetjes Chaumes 100 g
  • varkensmignonettes 650 g
  • halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt gewicht) 50 g
  • verse rozemarijn 2 takjes
  • teen knoflook 1
  • olijfolie 1 eetlepel
  • klontje boter 1
  • peper en zout
1. Verwarm de ovengrill.
2. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er de mignonettes kort aan beide zijden goudbruin in op hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
3. Leg de sneetjes Chaumes op het vlees.
4. Hak de tomaten grof. Meng ze met het geperste lookteentje en de fijngehakte rozemarijn. Verdeel over de mignonettes en laat enkele minuten gratineren onder de ovengrill.
5. Serveer warm met verse pasta en gebakken groenten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes

Voorbereiding

  1. Verwarm de ovengrill.
  2. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er de mignonettes kort aan beide zijden goudbruin in op hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
  3. Leg de sneetjes Chaumes op het vlees.
  4. Hak de tomaten grof. Meng ze met het geperste lookteentje en de fijngehakte rozemarijn. Verdeel over de mignonettes en laat enkele minuten gratineren onder de ovengrill.
  5. Serveer warm met verse pasta en gebakken groenten.