Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes

Varkens- mignonettes gegratineerd met Chaumes

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Chaumes®

    100 g
  • varkensmignonettes

    650 g
  • halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt gewicht)

    50 g
  • verse rozemarijn

    2 takjes
  • teen knoflook

    1
  • olijfolie

    1 eetlepel
  • klontje boter

    1
  • peper en zout

Voorbereiding

  1. Verwarm de ovengrill.
  2. Verwarm de olie en de boter in een grote braadpan en bak er de mignonettes kort aan beide zijden goudbruin in op hoog vuur. Kruid ze met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
  3. Leg de sneetjes Chaumes op het vlees.
  4. Hak de tomaten grof. Meng ze met het geperste lookteentje en de fijngehakte rozemarijn. Verdeel over de mignonettes en laat enkele minuten gratineren onder de ovengrill.
  5. Serveer warm met verse pasta en gebakken groenten.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une