Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Varkens- medaillons met Saint Albray<sup>®</sup>

Varkens- medaillons met Saint Albray®

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Filet mignon van varken (ongeveer 520g)

    1
  • Cuisine Sandwich Saint Albray®

    8 Sneetje(s)
  • Peper

  • olijfolie

Voorbereiding

Snij de filet mignon in 8 medaillons en kruid ze met peper.

Verwarm de olijfolie in een pan, leg er de medaillons in en bak ze 8 tot 9 minuten aan elke kant op een matig vuur.

Neem de medaillons van het vuur, leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en leg op elk medaillon een sneetje in drie gevouwen Saint Albray®.

Zet 2 à 3 minuten onder de ovengrill tot de Saint Albray® begint te smelten.
Serveer met gewokte lentegroenten (jonge wortelen, groene asperges, groen van rapen, kleine nieuwe aardappelen).

A la une