Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tonijnpastei met St Môret

Tonijnpastei met St Môret

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • peper

    1 snufje
  • limoen

    1
  • sjalot

    1
  • tonijn natuur

    100 gr
  • Saint-Môret®

    150 gr

Voorbereiding

Giet de tonijn af en prak hem fijn met een vork.

Voeg de gepelde en fijngehakte sjalot toe en dan een scheutje limoensap.

Voeg de St Môret toe en meng alles met een vork tot een homogeen mengsel.

Voeg een snuifje versgemalen peper toe en meng er dan voorzichtig de gehakte bieslook onder.

Zet minstens 3 uur in de koelkast.

Serveer op knapperige toastjes en versier met roze peperbessen en takjes bieslook.

Recept van QUI VEUT DU FROMAGE.

A la une