I Love Cheese

Toast met tomaten, champignons en Caprice des Dieux

Toast met tomaten, champignons en Caprice des Dieux

Toast met tomaten, champignons en Caprice des Dieux een picknick Economisch Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 8 sneetjes
  • boerenbrood 4 sneetjes
  • roze radijsjes 4
  • mosterdzaadjes 2 koofielepels
  • peper 2 snuifjes
  • fleur de sel 2 koffielepels
  • olijfolie 4 eetlepels
  • komkommer 12 sneetjes
  • uien 2
  • kappertjes 8
  • parijse champignons 4
  • rucola 2 bosjes
  • kerstomaten 8
  • teentjes look 2
1. Wrijf de knoflook over het brood uit.
2. Toast het brood goudbruin in de oven.
3. Snijd de kerstomaten in twee of in vier.
4. Snijd de Parijse champignons in plakjes.
5. Vermeng de olijfolie, fleur de sel, peper en mosterdzaadjes.
6. Schik de Caprice de Dieux op het getoaste brood, vervolgens de groenten en de slablaadjes. Werk af met een scheutje olie met mosterdzaad. Smakelijk!
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Toast met tomaten, champignons en Caprice des Dieux

Voorbereiding

  1. Wrijf de knoflook over het brood uit.
  2. Toast het brood goudbruin in de oven.
  3. Snijd de kerstomaten in twee of in vier.
  4. Snijd de Parijse champignons in plakjes.
  5. Vermeng de olijfolie, fleur de sel, peper en mosterdzaadjes.
  6. Schik de Caprice de Dieux op het getoaste brood, vervolgens de groenten en de slablaadjes. Werk af met een scheutje olie met mosterdzaad. Smakelijk!