I Love Cheese

Toast met pruimen, gedroogde eendenborst en En Cas de Caprice

Toast met pruimen, gedroogde eendenborst en En Cas de Caprice

Toast met pruimen, gedroogde eendenborst en En Cas de Caprice een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes (60 g) van 1 En Cas de Caprice
  • Notenbrood 2 sneetjes (50 g)
  • Gedroogde eendenborst 6 sneetjes (80 g)
  • Pruimen 6 (80 g)
  • Peterselie enkele blaadjes (10g)
  • Houten spiesjes 10
1. Snijd de sneetjes notenbrood in vierkantjes van 4 cm.
2. Leg op elk toastje een sneetje En Cas de Caprice, een pruim en de gedroogde eendenborst.
3. Voeg een blad peterselie toe op de eendenborst.
4. Hou alles bij elkaar met een houten spiesjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 293,4 Energie (kJ) 1226,4 Vetten (g) 16,1 Verzadigde vetzuren (g) 8,1 Koolhydraten (g) 24,7 Suikers (g) 11,5 Voedingsvezels (g) 2,5 Eiwitten (g) 12,2 Zout (g) 1,5

Toast met pruimen, gedroogde eendenborst en En Cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Snijd de sneetjes notenbrood in vierkantjes van 4 cm.
  2. Leg op elk toastje een sneetje En Cas de Caprice, een pruim en de gedroogde eendenborst.
  3. Voeg een blad peterselie toe op de eendenborst.
  4. Hou alles bij elkaar met een houten spiesjes.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100g Par portion de 140g
Energie 293,4 410,8
Energie 1226,4 1717,0
Vetten 16,1 22,5
Verzadigde vetzuren 8,1 11,3
Koolhydraten 24,7 34,6
Suikers 11,5 16,1
Voedingsvezels 2,5 3,6
Eiwitten 12,2 17,1
Zout 1,5 2,0