I Love Cheese

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux Bieslook

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux Bieslook

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux Bieslook een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • piramide Chavroux Bieslook 1
  • diepgevroren scampi's 500 gram(men)
  • kerstomaten 400 gram(men)
  • tagliatelle 350 gram(men)
  • knoflookteentje 1
  • olijfolie 2 eetlepels
  • gemalen pili-pili (facultatief)
  • peper en zout
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux Bieslook

Breng licht gezouten water aan de kook. Pel de (vooraf ontdooide) scampi’s en snij de kerstomaten in 2.

Kook de tagliatelle « al dente ».

Verwarm ondertussen de olie in een grote, diepe pan (of wok) en bak er de scampi’s en het geperste knoflookteentje in aan. Voeg, wanneer de scampi’s beginnen te kleuren, de kerstomaten en de pili-pili toe en bak dan op vrij hoog vuur.  Meng de Chavroux met ½ pollepel kookwater van de pasta (10 cl) en giet in de pan. Laat 1 min zacht koken en breng op smaak met peper en zout.

Giet de tagliatelle af, doe ze bij in de pan en meng goed. Serveer meteen.