Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux Bieslook

Tagliatelli met scampi’s, kerstomaatjes en Chavroux Bieslook

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • piramide Chavroux Bieslook

    1
  • diepgevroren scampi's

    500 gram(men)
  • kerstomaten

    400 gram(men)
  • tagliatelle

    350 gram(men)
  • knoflookteentje

    1
  • olijfolie

    2 eetlepels
  • gemalen pili-pili (facultatief)

  • peper en zout

Voorbereiding

Breng licht gezouten water aan de kook. Pel de (vooraf ontdooide) scampi’s en snij de kerstomaten in 2.

Kook de tagliatelle « al dente ».

Verwarm ondertussen de olie in een grote, diepe pan (of wok) en bak er de scampi’s en het geperste knoflookteentje in aan. Voeg, wanneer de scampi’s beginnen te kleuren, de kerstomaten en de pili-pili toe en bak dan op vrij hoog vuur.  Meng de Chavroux met ½ pollepel kookwater van de pasta (10 cl) en giet in de pan. Laat 1 min zacht koken en breng op smaak met peper en zout.

Giet de tagliatelle af, doe ze bij in de pan en meng goed. Serveer meteen.

A la une