I Love Cheese

Taart met tomaat en Boursault

Taart met tomaat en Boursault

Taart met tomaat en Boursault een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Provençaalse kruiden 1 eetlepel
  • mostard 1 eetlepel
  • peper 1 snufje
  • zout 1 snufje
  • eieren 3
  • Boursault 4 sneetjes
  • kerstomaten 12
  • bladerdeeg 1
1. Giet het deeg in een vorm en smeer de mosterd over het deeg.
2. Halveer de kerstomaten en snij de Boursault-kaas in plakjes. Leg de plakjes geitenkaas en de gehalveerde kerstomaten op de bodem van de taartvorm in de vorm van een rozet. Kruid met peper en zout. Klop 3 eieren op en giet ze erover.
3. Zet 40 minuten in de oven op 180°C. Klaar!
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Taart met tomaat en Boursault

Voorbereiding

  1. Giet het deeg in een vorm en smeer de mosterd over het deeg.
  2. Halveer de kerstomaten en snij de Boursault-kaas in plakjes. Leg de plakjes geitenkaas en de gehalveerde kerstomaten op de bodem van de taartvorm in de vorm van een rozet. Kruid met peper en zout. Klop 3 eieren op en giet ze erover.
  3. Zet 40 minuten in de oven op 180°C. Klaar!