Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Taart met tomaat en Boursault

Taart met tomaat en Boursault

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Provençaalse kruiden

    1 eetlepel
  • mostard

    1 eetlepel
  • peper

    1 snufje
  • zout

    1 snufje
  • eieren

    3
  • Boursault®

    4 sneetjes
  • kerstomaten

    12
  • bladerdeeg

    1

Voorbereiding

  • Giet het deeg in een vorm en smeer de mosterd over het deeg.
  • Halveer de kerstomaten en snij de Boursault-kaas in plakjes. Leg de plakjes geitenkaas en de gehalveerde kerstomaten op de bodem van de taartvorm in de vorm van een rozet. Kruid met peper en zout. Klop 3 eieren op en giet ze erover.
  • Zet 40 minuten in de oven op 180°C. Klaar!

A la une