I Love Cheese

Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn

Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn

Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn een aperitief Economisch Ingrediënten
  • eiwit 1
  • brickdeeg 4 stuks
  • boter 25 gr
  • honing 1 eetlepel
  • komijn 1 theelepel
  • appel 1
  • Mini Caprice® 4 stuks
1. Schil de appel en snij in dunne schijfjes.
2. Stoof die 10 minuten in een pan met boter op een zacht vuurtje.
3. Voeg de honing en de komijn toe, laat nog 10 minuten stoven en laat dan afkoelen.
4. Verwarm de oven voor op 220? (th. 7/8).
5. Snij de Mini Caprice in de hoogte doormidden.
6. Snij de vellen brickdeeg in twee. Verdeel de gekonfijte appel over een helft van elk half vel brickdeeg. Leg er een halve Mini Caprice op en rol alles op in de vellen brickdeeg.
7. Smeer met een borsteltje een beetje eiwit op de randen om die vast te kleven. Steek een houten prikker in elk rolletje om een lolly te vormen.
8. Leg de rolletjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 8 tot 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn

Voorbereiding

  1. Schil de appel en snij in dunne schijfjes.
  2. Stoof die 10 minuten in een pan met boter op een zacht vuurtje.
  3. Voeg de honing en de komijn toe, laat nog 10 minuten stoven en laat dan afkoelen.
  4. Verwarm de oven voor op 220? (th. 7/8).
  5. Snij de Mini Caprice in de hoogte doormidden.
  6. Snij de vellen brickdeeg in twee. Verdeel de gekonfijte appel over een helft van elk half vel brickdeeg. Leg er een halve Mini Caprice op en rol alles op in de vellen brickdeeg.
  7. Smeer met een borsteltje een beetje eiwit op de randen om die vast te kleven. Steek een houten prikker in elk rolletje om een lolly te vormen.
  8. Leg de rolletjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 8 tot 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.