I Love Cheese

Smeltende antipasti met mini Caprice

Smeltende antipasti met mini Caprice

Smeltende antipasti met mini Caprice een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Mini Caprice 4
  • basilicum 4 eetlepels
  • room 1 eetlepel
  • citroensap
  • boter 30 g
  • champignons 250 g
  • gedroogde tomaten in olie 250 g
  • geroosterde gemarineerde aubergines 1
  • zout 3
  • koriander 1 eetlepel
1. Smelt de boter in een steelpan, voeg de champignons toe en stoof ze ongeveer 5 minuten op een hoog vuur: ze moeten hun sap vrijgeven. Voeg de koriander, het citroensap, peper en zout toe en laat nog eens 8 minuten garen. Roer regelmatig om zodat de champignons aan alle kanten kleuren. Zet het vuur uit, voeg de room toe en meng. Laat afkoelen.
2. Laat de geroosterde gemarineerde aubergines uitlekken. Snij de mini-Caprice in 4, leg een blaadje basilicum op elk stukje en rol dit dan in een reepje aubergine. Zet de hapjes vast met houten prikkers.
3. Serveer de in aubergine gewikkelde mini-Caprice met de romige champignons met koriander en gedroogde tomaten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Smeltende antipasti met mini Caprice

Voorbereiding

  1. Smelt de boter in een steelpan, voeg de champignons toe en stoof ze ongeveer 5 minuten op een hoog vuur: ze moeten hun sap vrijgeven. Voeg de koriander, het citroensap, peper en zout toe en laat nog eens 8 minuten garen. Roer regelmatig om zodat de champignons aan alle kanten kleuren. Zet het vuur uit, voeg de room toe en meng. Laat afkoelen.
  2. Laat de geroosterde gemarineerde aubergines uitlekken. Snij de mini-Caprice in 4, leg een blaadje basilicum op elk stukje en rol dit dan in een reepje aubergine. Zet de hapjes vast met houten prikkers.
  3. Serveer de in aubergine gewikkelde mini-Caprice met de romige champignons met koriander en gedroogde tomaten.