Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Smeltende antipasti met mini Caprice

Smeltende antipasti met mini Caprice

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • koriander

    1 theelepel
  • basilicum

    4 eetlepels
  • room

    1 eetlepel
  • citroensap

  • boter

    30 g
  • champignons

    250 g
  • gedroogde tomaten in olie

    250 g
  • geroosterde gemarineerde aubergines

    1
  • zout

    3
  • Mini Caprice®

    4

Voorbereiding

Smelt de boter in een steelpan, voeg de champignons toe en stoof ze ongeveer 5 minuten op een hoog vuur: ze moeten hun sap vrijgeven. Voeg de koriander, het citroensap, peper en zout toe en laat nog eens 8 minuten garen. Roer regelmatig om zodat de champignons aan alle kanten kleuren. Zet het vuur uit, voeg de room toe en meng. Laat afkoelen.

Laat de geroosterde gemarineerde aubergines uitlekken. Snij de mini-Caprice in 4, leg een blaadje basilicum op elk stukje en rol dit dan in een reepje aubergine. Zet de hapjes vast met houten prikkers.

Serveer de in aubergine gewikkelde mini-Caprice met de romige champignons met koriander en gedroogde tomaten.

A la une