I Love Cheese

Rucolasalade met Caprice des Dieux

Rucolasalade met Caprice des Dieux

Rucolasalade met Caprice des Dieux een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • bieslook 2 eetlepels
  • pijnboompitten 2 eetlepels
  • vinaigrette met olijfolie 3 eetlepels
  • primeurgroenten 400 gr
  • rucola 200 gr
  • Caprice des Dieux® 200 gr
1. Kook de groenten in gezouten kokend water en zorg dat ze knapperig blijven. Schrik ze na het koken in koud water en giet ze af.
2. Snij de Caprice des Dieux in sneetjes en rol ze in de bieslook en de gehakte pijnboompitten.
3. Breng de salade op smaak met een vinaigrette met olijfolie en leg de sneetjes Caprice des Dieux met de pijnboompitten rond de groenten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Rucolasalade met Caprice des Dieux

Voorbereiding

  1. Kook de groenten in gezouten kokend water en zorg dat ze knapperig blijven. Schrik ze na het koken in koud water en giet ze af.
  2. Snij de Caprice des Dieux in sneetjes en rol ze in de bieslook en de gehakte pijnboompitten.
  3. Breng de salade op smaak met een vinaigrette met olijfolie en leg de sneetjes Caprice des Dieux met de pijnboompitten rond de groenten.