I Love Cheese

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • quinoa 100 gr
  • roze radijzen 12 stukjes
  • water 40 cl
  • tomaat 1
  • roze ui 1
  • bieslook 2 eetlepels
  • olijfolie
  • sinaasappelsap 5 centilitre(s)
  • ciderazijn 1 eetlepel
  • zout
  • peper
1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gedurende zo'n 20 minuten, giet af en laat afkoelen.
2. Voeg de olie, de azijn, het sinaasappelsap, zout, peper, de in blokjes gesneden tomaat en ui en de fijngehakte bieslook toe.
3. Meng en verdeel over 4 glaasjes.
4. Rasp de radijsjes en leg ze op de quinoa, samen met een plakje En Cas de Caprice.
5. Je kunt de glaasjes vlak voor het opdienen besprenkelen met wat olijfolie.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gedurende zo'n 20 minuten, giet af en laat afkoelen.
  2. Voeg de olie, de azijn, het sinaasappelsap, zout, peper, de in blokjes gesneden tomaat en ui en de fijngehakte bieslook toe.
  3. Meng en verdeel over 4 glaasjes.
  4. Rasp de radijsjes en leg ze op de quinoa, samen met een plakje En Cas de Caprice.
  5. Je kunt de glaasjes vlak voor het opdienen besprenkelen met wat olijfolie.