I Love Cheese

Pizza met appel en Mini Caprice

Pizza met appel en Mini Caprice

Pizza met appel en Mini Caprice een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Mini Caprice 4
  • (kleine) appels 8
  • olijfolie
  • peper & zout
  • paprika 4 snuifje
  • suiker 4 eetlepels
  • spekjes 4 eetlepels
  • afgestreken pijnboompitten 4 eetlepels
  • Sla naar keuze om de pizza mee te garneren
  • bal pizzadeeg 4
1. Verwarm de oven voor op 210°.
2. Schil de appels. Halveer ze. Verwijder het klokhuis en snijd elke helft in fijne plakjes.
3. Rol het pizzadeeg uit met een deegroller.
4. Bestrijk het deegoppervlak met olijfolie en schik de appelschijfjes in een cirkel. Bestrooi met peper en zout.
5. Strooi een beetje poedersuiker over de appels. Voeg de spekjes en pijnboompitten toe. Zet de pizza 15 minuten in de oven.
6. Neem de pizza uit de oven en schik er meteen de plakjes Mini Caprice op.
7. Bestrooi met een beetje paprikapoeder. Schik de sla in het midden van de pizza.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pizza met appel en Mini Caprice

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 210°.
  2. Schil de appels. Halveer ze. Verwijder het klokhuis en snijd elke helft in fijne plakjes.
  3. Rol het pizzadeeg uit met een deegroller.
  4. Bestrijk het deegoppervlak met olijfolie en schik de appelschijfjes in een cirkel. Bestrooi met peper en zout.
  5. Strooi een beetje poedersuiker over de appels. Voeg de spekjes en pijnboompitten toe. Zet de pizza 15 minuten in de oven.
  6. Neem de pizza uit de oven en schik er meteen de plakjes Mini Caprice op.
  7. Bestrooi met een beetje paprikapoeder. Schik de sla in het midden van de pizza.