Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Camembert Cœur de Lion®

  • Penne

    400 gr
  • Tonijn

    250 gr
  • Zongedroogde tomaten in olie

    100 gr
  • Zwarte olijven zonder pit

    100 gr
  • Olijfolie

  • Vinaigre balsamique

    1 eetlepel
  • Basilicum

    1 bosje

Voorbereiding

Kook de penne 8 à 10 minuten in gezouten kokend water (tot de pasta al dente is). Giet af en houd warm.

Hak de tomaten en de olijven fijn en verkruimel de tonijn.

Snij de camembert in blokjes.

Meng de olijfolie, de azijn, de tomaten, de olijven en de tonijn onder de warme pasta.

Werk af met de blokjes camembert en het gehakt basilicum.

Wacht eventjes tot de camembertblokjes lichtjes beginnen te smelten voor je de pasta opdient.

A la une