I Love Cheese

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Camembert Cœur de Lion
  • Penne 400 gr
  • Tonijn 250 gr
  • Zongedroogde tomaten in olie 100 gr
  • Zwarte olijven zonder pit 100 gr
  • Olijfolie
  • Vinaigre balsamique 1 eetlepel
  • Basilicum 1 bosje
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

Kook de penne 8 à 10 minuten in gezouten kokend water (tot de pasta al dente is). Giet af en houd warm.

Hak de tomaten en de olijven fijn en verkruimel de tonijn.

Snij de camembert in blokjes.

Meng de olijfolie, de azijn, de tomaten, de olijven en de tonijn onder de warme pasta.

Werk af met de blokjes camembert en het gehakt basilicum.

Wacht eventjes tot de camembertblokjes lichtjes beginnen te smelten voor je de pasta opdient.