I Love Cheese

Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges

Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges

Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • sarrasin pannekoeken 4
  • Caprice des Anges® 100 gr
  • ham 4 sneetjes
  • bieslook 4 eetlepels
  • geraspte wortelen 150 gr
  • sla 50 gr
  • rucola 50 gr
  • koriander 1 eetlepel
  • citroensap
  • olijfolie
1. Breng de wortelen op smaak met citroen, olijfolie en koriander. Kruid met peper en zout.
2. Besmeer de sneetjes ham met Caprice des Anges en leg die in het midden van elke pannenkoek, samen met een blaadje sla. Verdeel er de wortelen en bieslooktakjes over.
3. Rol alles op. Rol op in plasticfolie. Zet minstens een uur in de koelkast.
4. Snij de rol vlak voor het opdienen in de vorm van loempia's of hapjes.
5. Steek een houten prikker in elk hapje.
6. Serveer met blaadjes rucola en citroenschijfjes.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges

Voorbereiding

  1. Breng de wortelen op smaak met citroen, olijfolie en koriander. Kruid met peper en zout.
  2. Besmeer de sneetjes ham met Caprice des Anges en leg die in het midden van elke pannenkoek, samen met een blaadje sla. Verdeel er de wortelen en bieslooktakjes over.
  3. Rol alles op. Rol op in plasticfolie. Zet minstens een uur in de koelkast.
  4. Snij de rol vlak voor het opdienen in de vorm van loempia's of hapjes.
  5. Steek een houten prikker in elk hapje.
  6. Serveer met blaadjes rucola en citroenschijfjes.